HOIDOT

Kauneushoitolannen hoitovalikoimasta löydät niin monipuoliset kasvohoidot, jalkahoidot, vartalonhoidot, kestotaivutukset ripsille, kestovärjäykset, kuin vartalosokeroinnitkin. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

KASVOHOIDOT

Kasvohoidoissa käytetään pääsääntöisesti Exuviance – ihonhoitotuotteita. Tuotteet ovat tutkittuja, turvallisia ja tehokkaita, ne sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille. Exuviance tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty AHA- ja PHA- happoja sekä uusimpia tekniikoita ja innovaatioita. Exuviancen ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu ihmisille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita. Exuviance -kasvohoidoista löydät eri vaihtoehtoja perushoidosta monipuolisiin hoitoihin. 

TIMANTTIHIONTA

Timanttihionta hoito on ainutlaatuinen ihon käsittelytapa, joka poistaa kuolleita iho-soluja ja edistää solujen uudistumista. Hionta sopii niin miehille kuin naisille, sekä lähes kaikille iho-tyypeille, kuten paksuuntuneelle iholle, arville, kuivalle iholle ja juonteille. Timanttihoito vähentää tehokkaasti hienoja ryppyjä, ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia ja aknearpia. Hoidon tuloksena on sileämpi ja kiinteämpi iho!

Timanttihiontaan voidaan lisäpalveluna yhdistää mm. Exuviance -AHA kuorinta tai hoitavan seerumin imeytys ultraäänen avulla.

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultraäänihonpuhdistus irrottaa kuolleet sarveissolut, huokosissa olevan rasvan ja muun epäpuhtauden iholta vahingoittamatta kudosta matalataajuisella ultraäänivärähtelyn avulla. Ihonpuhdistus sopii kaikille iho-tyypeille, sillä se on hellävarainen ja miellyttävä hoito. 

Ultraäänikasvohoitoon voidaan lisäpalveluna yhdistää mm. Exuviance -AHA kuorinta tai hoitavan seerumin imeytys ultraäänen avulla.

RADIOFREKVENSSI RF – KIINTEYTYSHOITO

Radiofrekvenssi eli RF on hoito jossa iho kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. Hoidon tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho! Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla; yleensä 1-2 kertaa viikossa n. 4-8 kerran sarjana. Sarjoja tarvitaan 1-5 ihon kunnosta riippuen. Hoito on turvallista ja kivutonta, mutta sitä ei kuitenkaan suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

MIESTEN KASVOHOITO

Kasvohoito pitää sisällään ihotyypille sopivan alkupuhdistuksen, kevyen kuorinnan, hieronnan, naamion, seerumin ja hoitovoiteen. Jos ihosi kaipaa puhdistusta, voidaan valita hoitoa täydentämään myös ultraäänipuhdistus, timanttihionta, Exuviancen AHA-happopuhdistus. Hoitolahoidon positiiviset vaikutukset saa jatkuvuutta kotihoitotuotteilla, johon annamme hoitosuosituksia.

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS

Kestoväreissä käytössä on Yumi™Lashes – kestovärit kulmille ja ripsille. Kestovärin kesto on noin 3 viikkoa, riippuen karvan paksuudesta sekä karheudesta. Kulmien kestovärjäyksen yhteydessä kulmat siistitään ja muotoillaan tarpeen mukaan, käyttäen pinsettejä tai sokeria.

YUMI LASHES – RIPSIEN KESTOTAIVUTUSHOITO

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Se on aito ja luonnollinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille. Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, ja käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Huomioitavaa on, että tulet taivutushoitoon puhtailla ripsillä ja että poistat piilolinssit hoidon ajaksi, jonka jälkeen ei suositella että käytät linssejä vuorokauteen.

SOKEROINTI

Sokeroinnissa saadaan sokerin ja oikean tekniikan avulla ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti, mutta tehokkaasti, myös kuollut ihosolukko. Tämän menetelmän avulla saadaan poistettua hieman alle puolen sentinkin pituiset ihokarvat. Tuloksena on pehmeä, silkkinen ja terve iho! Hoidossa käytettävä sokeri on luonnontuote ja hygieenistä. Huomioi, että ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä. Hoidon jälkeen 24 h ajan on vältettävä urheilua ja saunomista, deodorantin käyttöä, tukkivia meikkejä, ja ihoa on suojeltava auringolta.

JALKAHOITO

Jalkahoito on osa terveyden hoitoa. Monet tekijät vaikuttavat jalkojen kuntoon, ihoon ja kynsiin. Näitä ovat muun muassa perinnöllinen jalan malli, seisomatyö, hikoilutaipumus, harrastukset ja sairaus. Näin ollen jalkahoito tehdään yksilöllisesti, sillä tarpeetkin vaihtelevat. On tärkeää tutkia jalkojesi tilanne ennen hoitoa, jotta voimme keskittyä juuri oikeisiin asioihin oikeilla hoitotuotteilla. Saat jalkahoidon yhteydessä tarpeellista tietoa jalkojesi kunnosta ja ohjausta kotihoitoon sekä kotihoitotuotteisiin.

shutterstock_126073250

LYMFATERAPIA

Lymfaterapia on tehokasta erityisesti turvotuksien hoitoon, kivun lievitykseen ja rentoutumiseen. Lymfahoito sopii niin terveyden- kuin kauneudenkin hoitoon, sekä sairauksien hoidossa täydentävänä fysikaalisena hoitomuotona. Hoito aloitetaan aina kaulan ja päänalueen imusolmukkeiden hoidolla, jonka jälkeen siirrytään hoidettavalle alueelle. Lymfaterapia vaikuttaa tehokkaimmin hoidettavalle alueelle, mutta hoidon vaikutus ulottuu myös koko keholle. Hoidon päätteeksi tulee nauttia vettä paridesiä toistuvasti päivän mittaan. Lymfaterapiahoitoa kannattaa kokeilla, sillä se sopii vauvasta vaariin.

KUUMAKIVIHIERONTA

Kuumakivihieronnassa käytetään lämpimiä laavakiviä, basalttikiviä. Kivihieronta on erittäin rentouttava vartalonhoito, jossa hieronta tehdään hoitavalla öljyllä ja kivillä. Kiviterapiassa rentoutetaan mieltä ja kehoa kokonaisvaltaisesti stimuloimalla energiapisteitä, lihaksistoa ja ihon pintahermoja lämpimillä kivillä.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Hoito aloitetaan rentouttavalla jalkakylvyllä. Hoito sisältää hartioiden, niskan ja pään käsittelyn. Intialainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hoito vaikuttaa sekä fyysisellä, emotionaalisella että mentaalisella tasolla. Olo on jo reilun puolen tunnin hoidon jälkeen tavattoman seesteinen ja ajatukset ovat kirkkaat ja rauhalliset.

Oma latautumispaikkasi arjessa, silloin kun sitä tarvitset!

040 717 7363 
kauneushoitolanne@gmail.com
Pajalantie 3, Kaustisen keskusta

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan. Iltavarauksia yksi päivä viikossa.