HINNASTO päivittyy.. ajanvarauksessa ajankohtaiset hinnat

KASVOHOIDOT

Kasvohoidoissa käytetään pääsääntöisesti Exuviance – ihonhoitotuotteita. Tuotteet ovat tutkittuja, turvallisia ja tehokkaita, ne sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille.

MEKAANINEN IHONPUHDISTUS                             

Sisältää alkupuhdistuksen, lämpöhauteen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, ihotyypin mukaisen naamion, seerumin ja hoitovoiteen. Jokainen hoidossa käytettävä tuote valitaan tarkasti asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan.
Mekaaniseen ihonpuhdistukseen voidaan lisäpalveluna yhdistää mm. Exuviance-AHA kuorinta tai ultraäänikuorinta sekä hoitavan seerumin imetytys ultraäänen avulla.

TIMANTTIHIONTA                                                      

Timanttihionta uudistaa, puhdistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Timanttihionnalla voidaan hoitaa myös aknearpia, sekä tukkeutuneita ja laajentuneita ihohuokosia. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, timanttihionnan, sekä ihoa vahvistavan ja kosteuttavan naamion, seerumin, hoitovoiteen sekä halutessasi värivoiteen.
Timanttihiontakasvohoitoon voidaan lisäpalveluna yhdistää mm. Exuviance-AHA kuorinta tai ultaäänikuorinta sekä hoitavan seerumin imetytys ultraäänen avulla.

ULTRAÄÄNIHOIDOT                                                  

Ultraäänipuhdistus kuorii, puhdistaa ylimääräistä talia ja heleyttää ihoa hellävaraisesti ultraäänivärähtelyn avulla. Sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, tehokkaan ultraäänikuorinnan ja -puhdistuksen, sekä ihoa vahvistavan ja kosteuttavan naamion, seerumin, hoitovoiteen  sekä halutessasi värivoiteen.
Ultraäänikasvohoitoon voidaan lisäpalveluna yhdistää mm. Exuviance-AHA kuorinta tai hoitavan seerumin imetytys ultraäänen avulla.

RENTOUTTAVA KASVOHOITO                              

Sisältää alkupuhdistuksen, kevyen kuorinnan, kulmien kevyt siistiminen, kasvohieronta, naamio, kaula-, hartia- ja decolteehieronta, seerumi, kosteus- tai värillinen hoitovoide.

Sisältää alkupuhdistuksen, ihontarpeen mukaan mekaanisen puhdistuksen/timanttihionnan tai ultraäänipuhdistuksen, hoitavan naamion, seerumin ja loppuvoiteen sekä halutessasi värivoiteen.

RADIOFREKVENSSI -KIINTEYTYSHOITO

Radiofrekvenssi eli RF on hoito, joka kiinteyttää ja napakoittaa ihoa, pienet rypyt ja poimut häviävät. Positiiviset vaikutukset jatkuvat vielä hoidon jälkeenkin, sillä hoito aktivoi kollageenin uudelleen muodostumista ja iho alkaa tuottaa sitä lisää. Hoidon tuloksena on tasaisempi ja kimmoisampi iho! 


KASVOILLE                                                                 

Sisältää alkupuhdistuksen, kulmien kevyt siistiminen, ultraäänikuorinta, rf -hoito kasvoille ja hoitovoide.

KASVOILLE JA KAULALLE                                       

KASVOILLE, KAULALLE JA DECOLTEELLE          

EXUVIANCE KASVOHOIDOT

Exuviance tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty AHA- ja PHA- happoja sekä uusimpia tekniikoita ja innovaatioita. Exuviancen ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu ihmisille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita.
Exuviance -kasvohoidoista löydät eri vaihtoehtoja perushoidosta monipuolisiin hoitoihin.

BASIC KOSTEUTTAVA KASVOHOITO                      

Sisältää alkupuhdistuksen, kevyen kuorinnan, kasvohieronnan, naamion, seerumin, kosteusvoiteen tai halutessasi värillisen hoitovoiteen. Myös kulmien siistiminen sisältyy hoitoon.

CLASSIC UUDISTAVA HOITO                                   

Sisältää alkupuhdistuksen, AHA -kuorinnan (hellävarainen hedelmähappo), kasvohieronnan, naamion, seerumin, kosteus – tai värillinen hoitovoide. Myös kulmien siistiminen sisältyy hoitoon.

DE LUX TÄYDELLINEN KASVOHOITO                 

Sisältää alkupuhdistuksen, AHA -kuorinnan (hellävarainen hedelmähappo), booster tehoste kasvoille tai mekaaninen ihonpuhdistus, hieronnan kasvoille, kaulalle, niskalle ja rintakehälle, silmänympärysihon hoidon sekä ihotyypin mukaisen erikoisnaamion. Hoito sisältää myös kulmien siistimisen sekä seerumin, kosteus – tai värillisen hoitovoiteen.

EXPRESS                                                                     

Tämä on pikakasvohoito, joka pitää sisällään AHA-kuorinnan, neutraloinnin sekä seerumin, kosteus – tai hoitavan värivoiteen. Suosittu sarjahoitona.

KESTOVÄRIT/ RIPSET JA KULMAT

Edullisempi hinta kasvohoidon yhteydessä. Käytössä on Yumi Lashes -kestovärjäystuotteet.

YUMI LASHES -RIPSIEN KESTOTAIVUTUSHOITO SIS.      KESTOVÄRIN RIPSILLE

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS SEKÄ               
MUOTOILU

RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS                                           

KULMIEN KESTOVÄRJÄYS JA MUOTOILU            

KULMIEN MUOTOILU                                                

VARTALONHOITO

HOT STONES – KUUMAKIVIHIERONTA                  

Kuumakivihieronnassa käytetään lämpimiä laavakiviä, basalttikiviä. Kivihieronta on erittäin rentouttava vartalonhoito, jossa hieronta tehdään hoitavalla öljyllä ja kivillä. Kivet lämmitetään niille tarkoitetussa lämmittimessä ja hieronta tapahtuu erikokoisillä kivillä kehon eri osille ja kiviä asetetaan lämmittämään hoidettavia alueita.

INTIALAINEN PÄÄNHIERONTA JA JALKAKYLPY   

Hoito aloitetaan rentouttavalla jalkakylvyllä. Hoito sisältää hartioiden, niskan ja pään käsittelyn. Intialainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hoito vaikuttaa sekä fyysisellä, emotionaalisella että mentaalisella tasolla. Olo on jo reilun puolen tunnin hoidon jälkeen tavattoman seesteinen ja ajatukset ovat kirkkaat ja rauhalliset. Hoidon vaikutus tuntuu koko kehon vireystason paranemisena ja vaikutus jatkuu vielä seuraavien päivien ajan.

KASVOJEN JA KEHON RENTOUTUSHOITO        

Sisältää rentouttavan kasvohoidon sekä lymfahoidon käsille sekä decolteelle.

JALKAHOIDOT

JALKAHOITO                                                           

Jalkakylpy, kynsien leikkaus ja ohennus tarvittaessa, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä voide. 

NUORISOIHONPUHDISTUS                                    

JALKAHOITO LAKKAUKSELLA                                   

Jalkahoito, jossa lisänä varpaankynsien lakkaus asiakkaan valitsemalla uudella lakalla ja asiakas saa lakkapullon itselleen

SPA -JALKAHOITO                                                     

Mikäli jalkasi kaipaavat enemmän hoitoaikaa, tämä on hyvä valinta. Jalkakylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien lyhennys kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito ja mahdollisesti pidempi hieronta.

MAGNESIUM -JALKAHOITO                                     

Sopii hyvin särkeville jaloille, jaloille, jotka ovat paljon liikkeessä. Hoitoon kuuluu magnesiumjalkakylpy, kynsien siistiminen, kovettumien poisto, magnesiumsuihke, hieronta ja magnesium hoitovoide.

LUKSUSJALKAHOITO                                               

Mikäli kaipaat ripauksen extraa jalkahoitoosi, valitse tämä; tässä perushoitoon lisätään kuorinta tai pidempi hieronta. Sisältää varpaankynsien lakkauksen valitsemallasi lakalla – saat lakkapullon omaksesi.

JALKOJEN HEMMOTTELUHOITO                   

Sisältää jalkojen virkistävän kylvyn, kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, kovettumien hoidon, jalkaterien hieronnan ja geelilakkauksen.

OIREENMUKAINEN OSAHOITO                              

Voit valita tarvitsemasi avun, kynsien leikkaus (mikäli kynnet tarvitsevat myös ohentamista, valitse pidempi hoito), kovettumien hoito, känsänhoito tms. Huom! Sisältää vain jonkun näistä.

LYMFAHIERONTA/LYMFATERAPIA

Lymfahieronta on käsin tehtävää pumppaavaa hierontaa, joka on  turvotusta lievittävä ja kehoa ja mieltä rentouttava hoito, jossa hierontaliikkeet ovat hyvin kevyitä ja miellyttäviä mutta tuloksellisia. Lymfa lievittää kipuja ja vaikuttaa positiivisesti verenkiertoon, elimistön puolustusjärjestelmään, lihaksistoon sekä autonomiseen hermostoon. Hoito poistaa ihosta ja kudoksesta kuona-aineita ja turvotusta ja aktivoi solujen hapen ja ravintoaineiden saantia.

LYMFAHOITO                                                             30min         
                                                                                    

LYMFAHOITO                                                             45min

LYMFAHOITO                                                             55min

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SOKEROINTI

Sokerointi on ammattimainen ja hygieeninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Sokerointi on hellävaraista iholle, sillä sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan ja vesiliukoisena aineena sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Tämän vuoksi sokerilla saadaan hellävaraisesti lyhyet karvat myös intiimialueelta, kuten brasilialaisessa sokeroinnissa tehdään. Sokerointi tekee iholle hyvää, sillä se myös kuorii kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Sokerointi tehdään aina niin nopeasti ja hellävaraisesti kuin mahdollista.

YUMI LASHES -KESTOTAIVUTUSHOITO SEKÄ                
KULMIEN VÄRI JA MUOTOILU

BRASSI SOKEROINTI 

BIKINILINJAN SOKEROINTI 

BIKINI STRING 

SÄÄRTEN TAI REISIEN SOKEROINTI                          

SÄÄRTEN JA REISIEN SOKEROINTI                          

KAINALOIDEN SOKEROINTI                                         

KASVOJEN SOKEROINTI                                                   

YLÄHUULEN JA LEUAN SOKEROINTI                              

YLÄHUULEN SOKEROINTI                                                

* merkitty hinta, jos tulet hoitolaamme sokerointiin 5 vkon sisällä uudelleen.

Oma latautumispaikkasi arjessa, silloin kun sitä tarvitset!

040 717 7363 
kauneushoitolanne@gmail.com
Pajalantie 3, Kaustisen keskusta

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan. Iltavarauksia yksi päivä viikossa.