Yumi Lashes -ripsien kestotaivutushoito

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä – ilman liimaa ja irto-osia.

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

 

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Se on todellinen ja luonnollinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Yumi™Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään!

Ohjeet ennen ja jälkeen kestotaivutuksen:
– tule puhtailla ripsillä taivutushoitoon
-poista piilolinssit hoidon ajaksi. Linssien käyttöä ei suositella vuorokauteen hoidon jälkeen.
– hoidon jälkeen vältä ripsien kastelua 1-2 vrk, vesi voi kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan, joten älä käytä myöskään ripsiväriä 1-2 vrk
– käytä YumiLashes kosteuttavaa hoitomaskaraa 1-2 krt päivässä. Ripsi pysyy kauniimpana ja elinvoimaisempana sekä kauniisti kaarevana pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin.
– harjaa aamuin illoin ja tarvittaessa useamminkin, jotta ripset asettuvat kauniisti

Kontraindikaatiot eli este hoidolle:
– raskaus/imetys
– alopecia
– silmätulehdus
– trichotillomania eli pakonomainen ripsien, hiusten tai kulmakarvojen nyppiminen

Voidaan tehdä kestotaivutushoito seuraavien silmäsairauksien kohdalla:
– kaihi, retinopatia ja glaukooma