Ultraäänipuhdistus

ultraäänipuhdistusUltraääni-ihonpuhdistus on tehokas syväpuhdistus ja ihoa hellivä kuorinta – se aito kivuton Soft peeling scrub –hoito!

Ultraäänihoito on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta sekä syvälle ulottuva ihonpuhdistus. Tämä valmistaa ihon pintakerrosta (epidermis) vastaanottamaan hoitavia aineita, pehmittää ja antaa iholle raikkaan ulkonäön ja sametin pehmeän pinnan.

Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille. Se on hellävarainen ja miellyttävä hoito ilman mekaanista ärsytystä. Ultraääni-ihonpuhdistus irrottaa kuolleet sarveissolut, huokosissa olevan rasvan ja muun epäpuhtauden iholta sekä liu’ottaa talin ulos ihohuokosista kivutta vahingoittamatta kudosta matalataajuisella ultraäänivärähtelyn avulla.

Tulet varmasti huomaamaan kuinka kokonaisvaltaisesti, tasaisesti ja hellävaraisesti hoito puhdistaa ja virkistää kasvojasi.

Ultraäänipuhdistuksen jälkeen voidaan hoitoa jatkaa hoitavien seerumeiden imeyttämisellä ultraäänen avullla,  kokonaisvaltaisesti rentouttavalla hieronnalla kasvojen, kaulan, niskan ja rintakehän alueelta tai hoitavan naamion avulla.

Hoitoon voidaan lisätä myös kestovärien laittoa ripsiin ja/tai kulmiin, myös häiritsevien ihokarvojen poisto kasvojen alueelta on sokeroinnilla nopeaa.