Timanttihiontakasvohoito

timanttihiontaTimanttikuorintahoito sopii niin miehille kuin naisillekin ja lähes kaikille ihotyypeille.

Mikäli sinulla on iho-ongelmia, kuten arvet tai laajentuneet ihohuokoset, suosittelemme sarjahoitoa.

Timanttihionta kannattaa ottaa sarjahoitona!
4x hoitosarjassa saat 5. hoidosta 50% alennuksen!     Sarja toteutuu, mikäli hoidot tehdään 5 viikon sisällä.

Hoidon kulku: Alkupuhdistuksen jälkeen iho kuoritaan entsymaattisella kuorintavoiteella, kulmat siistitään, timanttihiontakäsittely, seerumi, naamio ja hoitovoide (+värivoide).

Lisäpalvelut hoidon yhteydessä esim.

  • seerumin imeytys ultraäänen avulla
  • AHA- happokuorinta
  • ultraäänipuhdistus
  • mekaaninen ihonpuhdistus
  • hieronta niska, kaula ja dekoltee
  • kestovärit ripsiin ja kulmiin sekä muotoilu

Timanttikuorintalaite on alipaineeseen perustuva hoitolaite, jossa on siis alipaineimu sekä timanttihiontahoitopää. Laitteella voidaan tehdä erittäin hellävaraisiakin kuorintoja, koska alipainetta säädetään hoidettavan ihoalueen mukaan.

Timanttihoito on ainutlaatuinen ihon käsittelytapa, joka poistaa kuolleita ihosoluja ja edistää solujen uudistumista.  Hoidon päätyttyä lopputuloksen huomaa heti; iho välittömästi kirkastuu, uudistuu ja tasoittuu.

Timanttihionta sopii erityisesti paksuuntuneelle iholle, arville, kuivalle iholle ja juonteille. Timanttihoito vähentää tehokkaasti hienoja ryppyjä, ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia ja aknearpia.

Hoito puhdistaa ihoa, tekee siitä sileämmän ja aikaansaa hoitoaineiden paremman tehon sekä imeytymisen. Ultraäänellä voi myös tehostaa seerumin imeytymistä.

Toipumisaikaa ei tarvita ja mahdollinen lievä punoitus laskee muutamassa tunnissa.
Hoidon jälkeen ei suositella auringonottoa/solariumia tai hikiliikuntaa.

Mitä timanttikuorinta tekee?

  • pienentää ihohuokosia, kuorii ja puhdistaa, normalisoi ja kirkastaa ihonväriä, poistaa kivuttomasti mustapäitä ja talia, kiinteyttää ja uudistaa ihoa, siloittaa ryppyjä, korjaa arpeutumia ja pigmenttivirheitä

Kenelle timanttikuorinta sopii?

  • kaikille ihotyypeille kirkastamaan ja tasoittamaan ihon pintaa, epäpuhtaalle, tukkeutuneelle iholle, laajentuneille ihohuokosille, pigmenttivirheille, harmaalle ja elottomalle iholle, aknearville, rypyille ja juonteille.